97: Hur tänkte jag nu (261 av 365)

365foton 058

Eller rättare sagt, hur tänkte jag i juni, när jag satte bönor och rödbetsfrön i samma låda? Och dessutom knölade ner en planta västeråsgurka ”för att det såg ut som att det fanns plats”?

Än är det någon månad kvar innan jag kan skörda. I och för sig, jag skulle kanske kunna plantera om några rödbetor och flytta dem till lådan där jag haft vitlök.

Jag får plats med sex lådor till i min köksträdgård. Som jag längtar efter att få odla mer. Nästa år kanske mitt växthus är färdigbyggt också. 🙂

3 tankar på “97: Hur tänkte jag nu (261 av 365)

 1. Pysselfarmor

  Lyckliga du som kan ha trädgårdsland. Nu har jag givit upp min kamp med mördarsniglarna. Jag har hållit på i 10 år med att försöka utrota dem på tomten, men det är helt hopplöst när inte grannarna gör ett ”pillevitt”. Sniglarna äter upp allt som jag odlar ;-(((

  Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Vi har inte haft så många sniglar i år. vad nu det kan bero på. Kanske den snöfattiga vintern?
   Vi bor på en kulle, utan angränsande (trädgårds)tomter och de grannar vi har verkar hålla efter rätt bra. På andra sidan en åker finns det en gårdsbutik som säljer egenodlat och ekologiskt. De som driver den håller stenkoll och handrensar allt. Det finns inte en bladlus, eller en spinnare, eller en snigel i närheten.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s