302: Svindlande (232 av 365)

365 foton 2015 130

För er som bor i Norrbotten eller i Västerbotten eller kanske i Jämtland, är väl Städjan inte så mycket att komma med. Men brant är berget och det är segt att ta sig upp på det. Väl uppe har man i alla fall en fantastisk utsikt långt in i Härjedalen och vid klart väder anas Siljan.

12 tankar på “302: Svindlande (232 av 365)

  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Jepp, jag gillar att se långt. 🙂 Dessvärre lider jag av svindel, så det måste vara rätt plats. Höga torn, broar, balkonger på sjätte våningen o dyl går bort för mig.

   Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Verkligen. Håller mig oftast i södra delen av fjällkedjan ( = Dalarna och Härjedalen) men har faktiskt gjort en fjällvandring ”light” med maken och dottern, då två år, i Abisko. Vi bodde på vandrarhemmet och gjorde små dagsturer, vilket räckte för en enmetare. 🙂

   Svara
   1. obontjillevippen Inläggets författare

    Då kanske du känner igen Städjan. Ofta ser man berget på ”andra ledden”, alltså från långsidan. På nästa bild kan man i bakgrunden ana det. 🙂

 1. tantaugusta

  Det är något speciellt med berg. I år har vi vandrat både i alperna och i svenska fjällen. Så olika berg, så olika väder, så olika upplevelser men båda lika fantastiska på sitt sätt.

  Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Oftast är det avbildat från sidan och då ser det mer ut som en hög ås där den västra toppen är högre än den östra. Berget är smalt däruppe men när jag senast var uppe på det, hade jag inga problem med svindel.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s