6 tankar på “180: Långväga (336 av 365)

  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Ja, det är verkligen kul! Gick Fotografiska museets workshop ”Edit” och uppgiften under lördagen var att välja ett ord från en lista vi kom överens om och ta bilder som skulle visa det ordet. Jag hade ”stillsam” och det här visar ju inte ”stillsam” på något sätt men klart att jag passade på. Fick för mig att jag inte hade använt tema ”guide” men det hade jag, så det fick bli ”långväga”. Läxan till söndagen (och som vi jobbade under kvällen!) var att göra två berättelser med fem bilder vardera med utgångspunkt i vårt valda ord och dessutom ha en underliggande känsla. ”Stillsam – sorg” och ”stillsam – frustration” blev det för min del. 🙂 Känns som en utveckling från 365foton.

   Svara
   1. evacarolasvensson

    Så kul med kurs, tycker att man lär sig av både läraren & deltagarna 😀. Att göra berättelser har jag inte gjort, de du gjorde här var jättebra gjort. Fotografiska blir ett besök för mig när jag kommer mig söderöver, låter som ett ställe i min smak 😉

   2. obontjillevippen Inläggets författare

    Klart du ska gå på Fotografiska!

    Under förra kursen, Fotografi II – bild, prövade vi på street, parafraser, objet trouvé, porträtt, komplexa bilder mm. Har börjat testa street/komplexa foton för att komma bort lite från det där jagandet efter estetiken. Att jobba med parafraser är också något som lockar mig men det kräver mer tid och oftast mycket rekvisita.
    Under den här kursen tränade vi att berätta om en händelse i bildserier. Kanske lägger jag ut min ”stillsam – sorg” här men då får det bli under egna teman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s