157: Kängor (3 av 365+1)

känga

Unghunden (elva månader nu) fick tag på min ena vinterkänga i morse. Dessutom tuggade han på skaftet på de tunnare höstkängorna. Det blir en tur till sport- och/eller skobutiker i morgon.
Och jag som hade tänkt göra en fotoutflykt idag men det är för kallt att kasa runt i gummistövlar. :-/

12 tankar på “157: Kängor (3 av 365+1)

  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Ordentligt ingångna var de, varma och sköna. Har ett par gamla curlingkängor men de är för platta i sulorna och jag får ont i fötterna av dem. Det var därför jag köpte dessa. Men, men, bara att bita ihop och shoppa igen.

   Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Nja, hade kunnat använda temat ändå. Han har ätit mycket, dotterns sommarskor (men de skulle ha varit för små till våren ändå), makens vinterskor, min känga som ovan, hårdplasthandtagen till en kökssax och en förskärare (!), medarna på gungstolarna, diverse golvlister, minst ett par skinnhandskar, stoppningen i en soffa, ett par tomtar med skägg av fårull, tofflor, min sportbag, oräkneliga vattenflaskor, en tandkrämstub, en tub med liniment … i morse hann han perforera en rulle bajspåsar, han älskar toarullar (det går inte att ha framme så han kommer åt, vi får säga till gäster att det finns papper i skåpet under handfatet), kattmat, han tömmer fruktskålen, han kan dra i sig fågelmat som trillat ner på marken, fårens slickstenar är goda osv. Han äter faktiskt allt, utom sina egna högar.

   Samtidigt är han väldigt läraktig och till slut ska vi väl få honom att förstå att även om det är smaskens med läder och hårdplast o a, så är det bättre att han tuggar på sina leksaker.

   Svara
 1. Millan

  åh, jag lider med dig…jag har också en unghund här hemma ( 9 månader) som tuggar sönder det mesta han kommer åt, fast att han har ben som han kan använda om det kliar i tänderna.Han har tuggat sönder ett flertal skor, remmarna på dotterns ryggsäck, dörrkarma, tapeter, väggar, bordsben, soffben, skåpslucka och givetvis även några hundsängar….det är dyrt att ha hund….:) Bara att hålla tummarna för att både din och min hund ska sluta upp med det innan vi är helt bankrutta…:)

  Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Mmm, mycket dyrare än jag tänkt mig. Fast första gemensamma hunden vi hade var en omplaceringshund. Det gick åt många vävda mattor (svårare att få rena) i början då han gjorde både nr 1 och 2 inomhus i protest mot att han fått byta familj igen. Den här vet att han ska göra vissa saker utomhus, även om det ibland är svårt att hålla sig.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s