201: Mötesplats (252 av 365+1)

mötesplats 2 b

Svampen på Stureplan i Stockholm är en klassisk mötesplats och jag tyckte det var ett självklart motiv för detta tema. Men det var rätt svårfotograferat när jag till slut hade tillfälle att åka dit. Inser att mobilkameran är lite för liten för gatufotografering. Särskilt diskret är det inte heller.

6 tankar på “201: Mötesplats (252 av 365+1)

 1. maltanita

  En väldkänd mötesplats för en före detta Stockholmare och en passande bild till temat 🙂 Tycker den ser lite liten ut, Svampen, har den krympt eller så minns jag fel, tyckte den var mycket större för men kameran ljuger inte, fast den kan förvilla ibland 😉

  Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Tack! Vad jag vet har man inte krympt Svampen. 🙂 Däremot är den flyttad några meter. Dessutom har en restaurang byggt ut ”sin” trottoarservering, så utrymmet runt Svampen har minskat och den ser rätt inklämd ut.

   Svara
 2. evacarolasvensson

  Mobilen är bra för den är alltid med , men kvalitet och brännvidd är inte alltid som man vill. Men bättre mobben än ingen. Jag tycker att det blev en klockren bild till temat.

  Svara
  1. obontjillevippen Inläggets författare

   Tack. Ja, bästa kameran är den man har med sig. Funderade på om jag skulle ta med mig ”handväskkameran” men lämnade till slut den hemma. Den är nämligen fortfarande lite för stor för att få plats i handväskan. 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s