Nästa år

Hej på er. Det är första gången sedan början av november som jag är inne på min egen blogg. Efter moget övervägande har jag kommit fram till att jag inte ska delta i 365foton nästa år. Jag har varit med i tre år och det har varit så roligt, utvecklande och stimulerande att tolka alla teman och framför allt, att se hur andra har gjort. Jag har lärt mig väldigt mycket av att hälsa på hos er och jag hoppas att jag får möjlighet att fortsätta hälsa på.

Men för egen del blev det något av en press på slutet. Livet har gjort en U-sväng och min energi räcker inte till. Jag får nöja mig med att utnyttja temalistan för inspiration, bara för att det är roligt. Kanske gör jag så att jag tolkar ett tema flera gånger med olika tekniker.

Jag passar på att önska er en god jul och ett gott nytt fotoår.

Kram

1 tanke på “Nästa år

  1. ica365

    Du har varit tuff som deltagit flera år, att det blev en stress i nåt skede förstår jag också, upplevde det i oktober november då det inte lockade att fotografera och en massa annat var på gång…. Roligt om du fortsätter fotoblogg på ditt eget vis och ändå inspireras av både bilder och teman, kommer nog att kika in hos dej nu som då! Önskar dej en riktigt skön jul! ☺

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s