Om mig

Januari 2015.
Jag är med för andra året i fotoutmaningen. Förra året kändes det lite darrigt, skulle jag hinna med alla teman, skulle jag hitta lösningar på dem? Att få 52 egna teman kändes som alldeles för lite, det skulle ju återstå 313. Men det visade sig att det var enklare än jag trodde. Många ämnen löste sig nästan själva, andra krävde lite mer fantasi – och det var dem jag hade roligast med.
Nu är det 365 nya teman och 365 nya utmaningar. De som så här i början av januari verkar totalt omöjliga att göra något med, är troligen de jag kommer att minnas efteråt.
Jag är ganska oteknisk med kameran, jag jobbar mest med bländare och tid, resp ISO-tal. Ibland under- eller överexponerar jag för att få fram en effekt. Andra gånger byter jag till svartvitt. Någon enstaka gång photoshoppar jag i efterhand. Jag beskär, vänder på bilden eller förstärker vissa färger.
Jag har en Canon EOS 700D som jag helst använder. Med ”nästan jämt” är en liten fickkamera, en Nikon (minns inte modellen nu). Jag vet inte om den börjar bli gammal, jag tycker det är svårt att få skärpa med den. Eller så beror det på mig. 😉
Då och då använder jag mobilkameran.

Annonser

2 thoughts on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s